Content for id "inhoudkop" Goes Here
Kalender 2021 - 2022

Beste whisky vrienden en vriendinnen,

We hebben er allemaal samen een vreemde periode opzitten, die spijtig genoeg nog niet verleden tijd is.

Covid 19 is vorig seizoen meer dan één keer spelbreker geweest in onze planning. Zo hebben we een groot aantal activiteiten moeten annuleren en hebben in de plaats een aantal online tastingen verzorgt. Maar zoals velen onder jullie verkiezen we toch live degustaties.

Daarom zijn we blij dat we onze nieuwe kalender voor het seizoen 2021 - 2022 mogen en kunnen voorstellen.

Zoals altijd zullen al onze tastings doorgaan in het “Ontmoetingscentrum Scafnis” op het St. Hubertusplein 3290 Schaffen.

Opgelet: Begin uur van al onze tastings 20u00!

Ligging. Ontmoetingscentrum "Scafnis" Sint Hubertusplein, 3200 Schaffen.

Map Locatie

Jullie zijn er allen van harte welkom!!!  

 

Deelname Tastings

Jullie kunnen deelnemen aan onze vaste degustaties voor 30€.

Deelname aan een tasting wordt op voorhand betaald en telt als inschrijving.

Ook dit seizoen verloten wij een fles single malt onder de mensen die op voorhand de 4 tastings betalen, en dit kost 120 €, over te schrijven op rekeningnummer BE17 7755 9495 9221

 

Activiteiten Info

Zondag 23 januari 2022 : Winter whisky wandeling.

Onze jaarlijkse winter whisky wandeling zal doorgaan ergens op locatie, we zijn nog een aantal opties aan het bekijken. Meer info zullen jullie in de loop van dit seizoen krijgen, noteer alvast de datum in jullie agenda.

Vrijdag 4 maart 2022 : speciale super tasting.

Deze tasting is exclusief en zal buiten de seizoensprijs aangerekend worden. Inschrijvingsinfo voor deze tasting zal apart doorgestuurd worden. DUS : inschrijven op voorhand is nu nog niet mogelijk.  

 

Diestse Whisky Club Kalender seizoen 2021 – 2022    

Vrijdag 1 oktober 2021 : Nieuwe bottelingen.

We hebben al een paar interessante whisky’s en distilleerderijen ontdekt die in deze corona tijden zeker niet stilgezeten hebben, en zeer te smaken single malts op de markt hebben gebracht. We gaan samen deze nieuwe bottelingen van 2021 bespreken en natuurlijk proeven.  

Vrijdag 12 november 2021 : Kingsbarns Distillery.

Kingsbarns whisky is afkomstig uit de Lowland regio van Schotland en hier wordt deze whisky onder leiding van de Wemyss familie vervaardigt. De Kingsbarns Dream to Dram whisky is de eerste officiële single malt whisky die deze distilleerderij uitbrengt voor de wereldwijde markt. Daarnaast hebben ze al jarenlang ervaring in het bottelen van eigen single cask whisky's. Samen zullen we op ontdekking gaan.  

Vrijdag 4 februari 2022 : Nieuwe Islands tasting.

 Zoals jullie weten komen er elk jaar verschillende schotse distilleerderijen bij, zo ook op de verschillende “niet zo bekende” schotse eilanden. Laat jullie verrassen, en ga samen met ons op deze ontdekkingstocht langs deze eilanden.

Vrijdag 6 mei 2022 : Walking degustatie.

 Als afsluiter van het seizoen, laten we jullie weer de keuze om zelf jullie  tasting samen te stellen op onze jaarlijkse walking tasting. whisky wandeling

  

 

Het D.W.C whiskyteam : Pros-Jerry & Koen  

 

Download Kalender hier