Content for id "inhoudkop" Goes Here
Kalender 2016 - 2017

 

Beste whisky vrienden en vriendinnen,

hierbij willen wij jullie onze nieuwe kalender voor het seizoen 2016-2017 voorstellen. Een speciaal seizoen want in 2017 bestaan we 20 jaar. Zoals altijd zullen al onze tastings doorgaan in het “Ontmoetingscentrum Scafnis” .

Begin uur van al onze tastings 20u30!

Ligging.

Ontmoetingscentrum "Scafnis" Sint Hubertusplein, 3200 Schaffen.

Map Locatie

Jullie zijn er allen van harte welkom!!!

 

 

Tasting & aktiviteiten info

Deelname aan een degustatie zal ook dit seizoen nog 25 € bedragen, dit wordt op voorhand betaald en telt als inschrijving. Ook dit seizoen, verloten wij, een fles single malt onder de mensen die op voorhand de 4 tastings betalen, en dit kost 90 €, te storten op rekeningnummer BE17 7755 9495 9221

Om ons 20 jarig bestaan te vieren, hebben aan al onze activiteiten iets extra toegevoegd. Laat jullie verrassen.

Onze jaarlijkse winter whisky wandeling die zal doorgaan op zondag 29 januari 2017. En om ons feestjaar goed in te zetten, zullen we de wandeling laten doorgaan in en rond ons clubhuis “Scafnis”. We zullen een ontbijt, whiskywandeling, diner en natuurlijk whisky aanbieden. Meer info zullen jullie in de loop van dit seizoen krijgen, noteer alvast de datum in jullie agenda.

Speciale supertasting vrijdag 10 maart 2017

Deze tasting is exclusief en zal in een hogere prijsklasse zitten, en zal buiten de seizoenprijs aangerekend worden. Inschrijvings info voor deze tasting zal apart doorgestuurd worden……….. DUS inschrijven op voorhand in nu nog niet mogelijk.

 

Het D.W.C whiskyteam : Pros-Jerry & Koen

Download Kalender hier

 

Whisky Kalender Seizoen 2016 - 2017.

 

Vrijdag 23 september 2016 : Beginners degustatie

Voor nieuwe leden en geïnteresseerden starten we ons seizoen zoals elk jaar met een beginners degustatie ! Deelname prijs 15€ ( deze is exclusief seizoensprijs) Op voorhand inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt.

 

Vrijdag 14 oktober 2016 : Grain whisky tasting

Zoals jullie weten wordt Schotse single malt altijd gemaakt van gerst. Maar er bestaan ook “single grain” whisky’s die van andere graan soorten gemaakt worden. We hebben voor jullie dan ook een unieke grain whisky tasting samengesteld uit whisky die qua leeftijd allemaal tussen de 24 jaar en 33 jaar liggen.

Vrijdag 2 december 2016 : Island winter release

Elk jaar in december komen er speciale en interessante eilanden whisky’s op de markt. Op dit moment weten we nog niet welke verrassingen er op til zijn, maar die zullen we dan samen ontdekken.

 

Zondag 29 januari 2017 : Winter Whisky wandeling

Noteer alvast de datum, meer info zal jullie nog opgestuurd worden in de loop van dit seizoen.

 

Vrijdag 10 februari 2017 : 20 jarige jubileum tasting

Zoals de titel al doet vermoeden willen we jullie mee laten vieren met een tasting van allemaal 20 jarige single malts.

 

Vrijdag 5 mei 2017 : Walking degustatie

Als afsluiter van het seizoen, maar niet van ons jubileum jaar laten we jullie weer de keuze om zelf jullie tasting samen te stellen op onze jaarlijkse walking tasting.

 

Slainthe